GTranslate

 

Ma 2018. május 24., csütörtök, Eszter és Eliza napja van.
Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulás
PDF Nyomtatás E-mail

Befejeződött a „Szociális ellátás fejlesztése a Sárospataki kistérségben” című projekt szakmai megvalósítása

 

 

75 919 045 Ft támogatási összeg, 21 hátrányos helyzetű személy képzése és foglalkoztatása 21 hónapon keresztül. Röviden ez a mérlege a Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulás által megvalósított TÁMOP-5.1.1-09/6-2010-0017 számú projektnek.

A 2 éves program eredményei azonban ennél sokrétűbbek. A 2011. március 1-én indult projekt megvalósulását hosszas előkészítő munka és a 16 tagtelepülés önkormányzatának, valamint szociális és munkaügyi szervezeteinek együttműködése eredményezte – számolt be a projektzáró rendezvényt követően Hogya Róbert projektmenedzser.

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

Fejlesztés az ACÉLFORG Bt-nél az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap támogatásával

Bodrogolasziban működik az ACÉLFORG Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt., mely gépi forgácsolással, fémmegmunkálással foglalkozik. Főként csapágyak, csapszegek, tengelyek, kengyelek, műanyag és réz gépalkatrészek, hengerek; fogas- és lánckerekek gyártásával foglalkozik a vállalkozás, mely gépparkjának fejlesztése érdekében sikeresen pályázott a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból a Mikrovállalkozások létrehozására és fejlesztésére LEADER Helyi Akciócsoportok közreműködésével 2012-ben jogcímen meghirdetett pályázati kiírás keretében.

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

Egy éve zajlik a foglalkoztatási programelem a Társulás TÁMOP-5.1.1-09/6-2010-0017 jelű projektjében

2011. június 1-én indult 21 fő foglalkoztatása a Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulásnál a „Szociális ellátás fejlesztése a Sárospataki kistérségben” című projekt keretében. Ez adta az egyik apropóját, hogy a projektmenedzsment értékelő rendezvényt tartson, melyre 2012. május 31-én került sor Sárospatakon, a Huszár Panzió és étteremben.

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

Negyedik alkalommal rendezett projektértékelőt a Kistérségi Társulás

Megtartotta negyedik, egyben utolsó projektértékelő rendezvényét a TÁMOP-5.1.1-09/6-2010-0017 számú, Szociális ellátás fejlesztése a Sárospataki kistérségben” című projektet megvalósító Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulás. A rendezvényről és a projekt előrehaladásáról Hogya Róbert projektmenedzser számolt be.

Bővebben...
 
PDF Nyomtatás E-mail

Fogadóórát tart Sárospatakon az Egyenlő Bánásmód Hatóság

Mint azt az elmúlt években már megszokhatta a kistérség lakossága, évente egyszer Sárospatakra települ a az Egyenlő Bánásmód Hatóság Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei referense, hogy ingyenes jogi tanáccsal lásson el  mindenkit akivel szemben diszkriminatív intézkedést alkalmaztak, vagy úgy érzi sérültek esélyegyenlőségi jogai munkahelyén, ügyintézése során, stb.

Az idén 2012. november 26-án (hétfőn) tart fogadónapot Dr. Hronszky Regina a Sárospataki Polgármesteri Hivatalban.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 7
  • посуда оптом
  • ландшафтный дизайн Днепропетровск
  • жалюзи Днепропетровск
  • откосы Днепропетровск
  • ремонт квартир Днепропетровск
  • мебель для аптек
  • квартира днепропетровск посуточно
  • ораторское искусство днепропетровск
  • тренинги днепропетровск
  • бизнес портал