GTranslate

 

Ma 2018. február 20., kedd, Aladár és Álmos napja van.
PDF Nyomtatás E-mail

Egy éve zajlik a foglalkoztatási programelem a Társulás TÁMOP-5.1.1-09/6-2010-0017 jelű projektjében

2011. június 1-én indult 21 fő foglalkoztatása a Sárospataki Többcélú Kistérségi Társulásnál a „Szociális ellátás fejlesztése a Sárospataki kistérségben” című projekt keretében. Ez adta az egyik apropóját, hogy a projektmenedzsment értékelő rendezvényt tartson, melyre 2012. május 31-én került sor Sárospatakon, a Huszár Panzió és étteremben.

Második alkalommal került megrendezésre projektértékelő rendezvény a TÁMOP-5.1.1-09/6-2010-0017 jelű projekt kapcsán.

A rendezvény célja, hogy a program keretében foglalkoztatott személyek és az őket nap mint nap segítő mentoraik találkozzanak egymással és a projektmenedzsment tagjaival. Itt elmondhatják tapasztalataikat a program megvalósulásáról, javaslatot tehetnek bizonyos megvalósítási módszerek megváltoztatására. Azért is fontos a projekt minden irányból történő véleményezését, mert a foglalkoztatott személyek saját településükön végzik napi munkájukat, így a többi dolgozóval és a projekt irányítóival szinte csak ilyen alkalmakkor találkozhatnak.

Az értékelő rendezvényen a projektmenedzser és a szakmai vezető ismertették a legutóbbi találkozás óta, a projekt életében történt eseményeket, javaslatot tettek bizonyos adminisztrációs kötelezettségek pontosabb végrehajtására, majd a projektbe bevont résztvevők mondták el tapasztalataikat és véleményüket a programról. Megállapítható, hogy az elmúlt egy évben minden résztvevőnek kellő tapasztalata gyűlt már össze az ellátottak általi fogadtatással és a munkakörülményekkel kapcsolatban. A projekt eredményességéről elmondható, hogy nagyon sikeres a program. A kistérségi települések, az ellátott idős emberek és a foglalkoztatott célcsoport egyaránt örül a szociális szolgáltatások színvonaljavulásának illetve a foglalkoztatási lehetőségnek.

Reméljük a találkozó mindenki számára jó alkalom volt a problémák, ötletek megbeszélésére, ami hozzájárulhat a hátralévő 9 hónapban még hatékonyabb szolgáltatás biztosításához.

A rendezvényen készült fotók itt tekinthetők meg.

A Zemplén Televízió Hír7 című műsorában elhangzott beszámoló itt nézhető meg.

 

 
  • посуда оптом
  • ландшафтный дизайн Днепропетровск
  • жалюзи Днепропетровск
  • откосы Днепропетровск
  • ремонт квартир Днепропетровск
  • мебель для аптек
  • квартира днепропетровск посуточно
  • ораторское искусство днепропетровск
  • тренинги днепропетровск
  • бизнес портал